OM OSS

Vi skapar en hel värld baserat på det som gör dig unik

Varför ska du jobba med oss?

För oss är varje kund och varje projekt lika viktigt. Vi ger dig oavsett projektets storlek samma omsorg och uppmärksamhet. I praktiken innebär detta att ditt projekt inte bollas runt till olika personer. Det betyder också att vi förstår vikten av varje detalj och medvetet utförande både estetiskt men även påverkan på omgivning och miljö och hur detta sedan påverkar och förbättrar ditt företag.
.
Vi följer inte de senaste trenderna utan jobbar efter mottot ”less is more” och skapar tidlösa idéer och design. Vi tror på att skapa ärliga relationer där vi ställer frågor för att lära känna kärnan i er verksamhet för att transformera era värderingar och vem ni är till form. Vi skapar mening med design som vårt verktyg.

hur vi jobbar

Research

Vi ställer frågor för att ta reda på vilka ni är och varför ni gör det ni gör, vad gör ni annorlunda, vad förväntar sig era kunder av er och vilka era konkurrenter är.

Strategi

Informationen använder vi för att ta fram en kreativ strategi. Vi letar efter det som gör dig unik för att implementera det i alla delar av ditt företagande.

Koncept

När vi är överens om vad som ska göras sätter vi igång med att skapa något unikt som andas ditt företag och som du kan vara stolt över i många år framöver. Vi skapar identiteter fyllda med mening och personlighet.


Om oss

Vi är ett gäng visionärer, drömmare, livsnjutare som inspireras av allt gott och ont livet har att komma med. Vi är strategiska experter med kreativa själar som gett vårt liv mening med form. Vi tror att vi kan förändra världen till det bättre och använder våra kunskaper som ett verktyg för att bidra till en bättre framtid.

Maria Nestorudi
Art Director
Nichol Olguin
Webbutvecklare
Persefoni Nestorudi
Konstnär
Luna
Trivselansvarig

Vill du hänga med oss?

Vi letar alltid efter talangfulla personer,
skicka ett mail så återkommer vi så snart vi kan!

samarbeten

Vill du samarbeta med oss?
skicka ett mail så återkommer vi så snart vi kan!

skicka ett meddelande

Jag har läst och accepterar ArtWorkStockholm's integritetspolicy
jag accepterar
kontaktuppgifter
E-post: maria(a)artworkstockholm.se
artworkstockholm ab
Registreringsnummer 556914-8827
VAT No. SE556914882701
Innehar F-skattesedel